Oldalak

Teszterek

Nem tudsz dönteni, hogy melyik parfümöt vedd meg? Vagy nem ismered még parfümjeinket? Ebben segítenek a teszterek. Rendelj pár illatmintát és ízlelgesd, ismerkedj az illattokkal.

Minden női és férfi PROUVÉ parfüm megtalálható teszter formában, eredi
parfüm minőségben.

Ára: 1,00 PLN.
Kapacitás : 1,4 ml
Aromaolaj tartalom: 20%
A TESZTER használata: Nyisd ki az illatmintát és helyezz egy pici parfümöt a bőrödre. Ne dörzsöld el, mert összetörik az illat és pillanatok alatt elpárolognak az értékes illóolajok!

1- Az első percekben a finom, vibráló fejillatot érzünk.

2- Ezután nyílik meg előttünk a szívillat.

3- Végül megismerjük az alapillatot.


Engedd, hogy az illat kiteljesedjen, adj időt magadnak az összetevők gazdagságának megismerésére. 5-10 perc elteltével szaglászd meg az illatot. Ne feledd, hogy ha nem csak egy illatot kell kiválasztanod, különböző alkalmakra, 3-4 illat szagolgatása után rágj el egy kávészemet, vagy egy szál petrezselyem zöldet, mert az orrunk egy idő után elfárad és nem ismeri fel az illatokat.

PROUVÉ parfümillat a hálódban, a szekrényedben és a fürdőszobádban

Ha nem csak magadon, hanem az otthonodban, a szekrényedben is szeretnéd érezni, vagy tesztelni kedvenc parfümöd illatát, akkor cseppents pár cseppet egy teszter papírra, (az itatós papír is megteszi) vagy egy kozmetikai vattakorongra, tedd be a szekrénybe az ágyneműk, törölközők, vagy a ruháid közé és meglátod, milyen kellemes illatélményben lessz részed akárhányszor csak kinyitod a szekrényed ajtaját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése