Oldalak

Termékvásárlás, csatlakozás

Megismerkedtél az ESSENS illatszereivel és úgy döntöttél, szívesen kipróbálnád, hogy valóban olyan tartós e és olyan illatélményben lesz részed, mint amit ígértem?

Szeretnél a 28% kedvezménnyel hozzájutni az ESSENS illatszereihez? 

Akkor nincs más teendőd, mint 1-2 perces regisztrációval csatlakozni az ESSENS magyarországi Vásárló Közösségbe és otthonod kényelméből magyar nyelvű webáruházban válogathatsz a kínálatból. Fizethetsz bankkártyával online, vagy lehetőséged van fizetni utánvéttel. A csomagodat a GLS fogja kiszállítani magyarországi raktárunkból pár nap alatt. Regisztrációkor ne felejtsd el beírni a szponzor mezőbe a 440000689 ID számomat!Vagy szeretnél az ESENS céggel együttműködve  tanácsadóvá válni 
és megmutatni másoknak is a az ESSENS illatos kínálatát? 

Dolgoznál velünk hogy élvezhesd a 28%-os kedvezményt, + részesülhess a munkatársi bónuszokban és együtt építsd tovább a cég magyarországi üzletét?

Munkatársként is szívesen látunk!

A cégünkkel való együttműködés lehetőséget nyújt pénzügyi függetlenség megszerzésére, vagy a családi költségvetés állapotának javítására - minden tanácsadó választhatja az egyéni igények és preferenciák kielégítésére irányuló tevékenységek irányát és mértékét.

Regisztrációkor ne felejtsd el beírni a szponzor mezőbe a 440000689 ID számomat, hogy a későbbiekben segíthesselek és támogathassalak!Sikeres regisztrációdat kérlek jelezd felém e-mailben (hevita1@gmail.com) és tőlem megkapod azokat a dokumentumokat, amire munkád során szükséged lesz. (magyar nyelvű árlista, illatlista, marketing terv, stb.)!

Az egészség és az illatok kísérjék minden napodat!

Horváth Éva az ESSENS WORLD magyarországi parfüm-nagykövete. 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése