Oldalak

Termékskála

BŐRÁPOLÁS

A bőrápolás a mi alapvető kategóriánk, mivel segít a hűséges ügyfelek létrehozásában, akik értékelik a szakértelmünket és a technológiai eredményeket. Az Oriflame Bőrápolási márkák különböző korcsoportok fogyasztóit és árviszonyait célozzák meg. Konstans bőrápoló rutint építünk, amely arra készteti ügyfeleinket, hogy bőrükről gondoskodjanak a tisztítás első lépéseiről egy speciális öregedésgátló rutinra.


Az egyszerű és mindennapi arcápoláshoz könnyen használható bőrápoló termékek találhatók. Azok számára, akik hajlandóak több időt tölteni a bőrápolási szokásaikra, a prémium bőrápoló termékek közül választhatnak, hogy megfeleljenek a különböző korcsoportoknak és bőrfajtáknak. A kifinomult fogyasztók mindig olyan termékeket találnak, amelyek az innovatív, természetes összetevők mellett hatékonyak a technológiai eredmények miatt. A modern, naprakész bőrápolási csomagolás nagy értéket kölcsönöz a kiváló minőségű termékeknek is. Az Oriflame Skin Care elsősorban az erős szegmensek, a hidratálószerek, valamint az anticellulit és az öregedésgátló kategóriák kifejlesztésére koncentrál. BőrápolókA személyi gondozás magában foglalja a testápolás, a szájhigiénia, a lábápolás, a kézápolás, a napközbeni ellátás és a babaápolást is Átfogó és nagy teljesítményű haj- és testápoló termékeink széles választékot kínálnak a napi igényeinek kielégítésére.

Az Oriflame széles körű test- és hajápolási termékek széles skáláját kínálják a napi igényeinek kielégítésére.

A személyi gondozást a testápolás, a fürdő- és zuhanytermékek,
a hajápolás, a szájhigiénia, a lábápolás, a kézápolás és a babaápolási szolgáltatások is tartalmazzák.

Természetes összetevőkön alapulnak vagy inspirálják, hogy tiszta, frissen, egészséges és nyugodt állapotban legyenek
Akár rövid a hajad, vagy hosszú, vastag szálú, vagy vékony, festett, vagy természetes, az Oriflame készen áll arra, hogy egészséges, táplált és fényes legyen a tövétől a hajszálak végéig. Az Oriflame hajápolási termékei, a samponok, hajmaszkok és formázó termékek ezt biztosítják minden hajtípus számára.Itt az innováció megfelel a divatnak a mindennapi szépség és az ünnepi csillogás terén. A legjobb összetevőket és természetes kivonatokat használjuk olyan kozmetikumok előállítására, amelyek biztonságosak és hatékonyak még a legérzékenyebb bőrön is.

Az Oriflame sminktermékei között minden nő megtalálja a számára megfelelőt, legyen az bármilyen hangulat, stílus vagy alkalom. Mi hisszük, hogy a sminknek ki kell hangsúlyoznia a természetes szépséget, miközben lehetőséget nyújt arra, hogy kifejezd hangulatod és személyiséged. Smink-termékcsaládjaink tagjai között vibráló, érzéki színeket találsz, melyek játékosságot, luxust vagy kifinomultságot kölcsönöznek a szemnek, ajkaknak, arcnak és körmöknek.
Az Oriflame minőségi és széles illatú portfoliót kínál exkluzív és mérsékelt áron. Minden illatanyagot Franciaországban fejlesztettek ki, az illatszerek szívében, a kiváló minőség, az innováció és a teljesítmény érdekében.

Van valami erősebb és felidézőbb, mint egy illat? Az illat mozogni kezdhet egy mosolytól, beleszeret belőled, vagy beállíthatod a hangulatot.

Az Oriflame minőségi elkötelezettsége azt jelenti, hogy minden illat a világ legjobb és legelismertebb parfümjeinek létrehozása, akik csak a legfinomabb eszenciákat és illóolajokat használják. Fedezzen fel egy újat. Fedezd fel az Oriflame illatainak világát, ami megismételhetetlen és egyedi, hiszen csak az Oriflame-nél található meg.A kiegészítők minden szekrény alapanyaga. Megváltoztathatják a megjelenést napról napra, vagy növelhetik az egyébként semleges palettát.  Találsz nálunk a hajkeféktől a kézitáskákig, a napszemüvegtől a szandálig, a fogkeféktől a mackóig, a manikűr készlettől, a gyertyákig, a fésűktől, a kendőkig, a pedikűr készletektől, a törölközőkig, a karperecek, a nyakláncok, a fülbevalók és a gyűrűktől, a kozmetikai táskákig annyi kiegészítőt, nőknek, férfiaknak, gyerekeknek. (nem beszélve a szezonális ajándékokról)  Lepjétek meg magatokat és szeretteiteket az Oriflame kiegészítőivel és ajándékaival.A szépség nem csak a bőrnél kezdődik hanem belülről jön. Az Oriflame wellnessét gondosan tervezték a svéd tudósokkal és táplálkozási szakértőkkel együttműködve, hogy innovatív, biztonságos és kiváló minőségű wellness termékeket hozzanak létre, amelyek védik a bőr természetes szépségét és segítenek a legmagasabb teljesítmény elérésében.
Vezető svéd tudósokkal és táplálkozási szakértőkkel közösen fejlesztették ki az Oriflame wellness-ét, hogy belülről jövő szépség jöjjön létre. A tápanyagok ugyanolyan fontosak, mint a hagyományos
szépségápolási termékek a bőr szépségének fenntartásához és az öregedési folyamat ellensúlyozásához, valamint az általános egészség támogatásához. Az Oriflame wellnessje tiszteletben tartja a test természetes egyensúlyát és a természetes funkciók fokozásában dolgozik,
mely test jól néz ki és jól is érzi magát.
A Oriflame wellness termékek olyan alapvető tápanyagokat tartalmaznak, melyekre a szervezetnek szüksége van, és fedezik a bőr napi kiegészítő tápanyagszükségletét. A Wellness by Oriflame készítmények a belülről fakadó szépség kibontakoztatásában segítenek. Svéd tudósok és táplálkozási szakértők dolgozták ki a termékeket. Széles körben tesztelték és különböző kutatások készültek annak alátámasztására, hogy az Oriflame Wellness készítményei hatékonyak és biztonságosak. Valamennyi termék előállítása a GMP (Good Manufacturing Process - helyes gyártási gyakorlat) alapján történik, ezért a termékek tisztasága és kiváló minősége egyaránt garantált.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése