Oldalak

PROUVÉ parfüméria

A PROUVÉ parfüm aromaolaja Dél-Franciaországban, Grasse-ben, a világ "parfüm fővárosában" készül, melyben a világ divatházainak parfümjei is készülnek és széles körben ismert az egész világon.
A környék egyedülálló éghajlatának köszönhetően itt nőnek azok az illatos növények és virágok, amelyek alapját képezik szinte minden parfümnek.

A legszigorúbban őrzött recepteket nemzedékről nemzedékre adták tovább, finomították, hogy minél jobban visszaadják és megszilárdítsák a legszebb illatokat. Éppen ezért csak itt születhettek meg a PROUVÉ parfümkompozíciói. A világ parfümműhelyének szívében.

A PROUVÉ parfümök  nem mérgező parfümök!

- nem tartalmaznak ethanolt, benzofenont, ftalátokat, galaxolidod, oktinoxátot, oxibenzont, tonalidotetil-alkoholt, formaldehidet és ftalátokat,
- nem tartalmaznak genetikailag módosított GMO összetevőket,
- nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket és nem tesztelték állatokon,
- nem okoznak allergiát,
- bőrgyógyászatilag ​​tesztelték.A PROUVÉ parfümök a legjobb francia parfümkészítés 
hagyományát élesztik fel

A parfümkészítés egyik legnagyobb mesterével együttműködve kidolgoztak egy francia illóolajokra építő kompozíciót, megőrizve a hagyományos parfümnemesítő eljárásokat: a desztilálást, a fagyasztást és a szűrést. Ennek köszönhetően parfümjeink rendkívül erősek, tiszták és megismételhetetlenül teljesek.

A parfümös üveg, melyet olasz tervezők különös gonddal készítettek, áttetsző, egyszerű, könnyű palack, de az egyszerű üvegek 20% aromaolajból készült, gyönyörű illatokatt rejtenek. A címke pedig tökéletesen illeszkedik a minimalizmus divatjába. (a női parfümök fehér, a férfi parfümök fekete címkét kaptak)


Válassz illatot,  hunyd le a szemed és hagyd felébredni érzékeidet!

A PROUVE parfümök bár szerény csomagolásban, de
a nagyszerű és jól ismert francia aromák gazdag világát rejtik, melyek nők és férfiak millióinak kedvenceivé váltak.

Az egyszerű, világos üveg olyan erőt rejt, amelynek ereje
és tartóssága még a legmagasabb szintű elvárásokkal rendelkező parfümszakértőket is csodálatba ejti. Nem is lehet szavakkal kifejezni mindezt.

Próbáld ki és győződj meg róla, hogy az aromák minősége és tartóssága minden várakozásodat felülmúlja!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése