Termékrendelés-regisztráció

Megismerkedtél a L'AMBRE illatszereivel, az elit kozmetikumok mágikus világával és a napsütötte dél-franciaországi életérzéssel?  Szeretnél a hihetetlen lehetőséggel élni és 40% kedvezményben részesülni a L'AMBRE termékek vásárlásakor?

Vagy szeretnél a L'AMBRE céggel együttműködve hivatalos Tanácsadóvá válni, és velünk együtt építeni tovább a cég sikeres üzletmenetét? .

Akkor nincs más teendőd, regisztrálj a L'AMBRE cég rendszerébe és ezek a vágyaid rövid időn belül teljesülnek.

Cégünkkel való együttműködés lehetőséget nyújt pénzügyi függetlenség megszerzésére, vagy a családi költségvetés állapotának javítására - minden tanácsadó választhatja az egyéni igények és preferenciák kielégítésére irányuló tevékenységek irányát és mértékét.

Átlátható és partnerségi együttműködési feltételeket kínálunk, a munkavállalók bizalmának megteremtésében, ugyanakkor igyekszünk Ügyfeleink bizalmát megszerezni.
A L'AMBRE kozmetikai és parfümárukkal foglalkozó tanácsadóink biztosak lehetnek abban, hogy biztonságos
és exkluzív termékeket, és kiváló minőségű termékek széles választéka miatt minden bizonnyal megfelelnek ügyfeleik elvárásainak.


A regisztráció feltétele: regisztrációs csomag megvásárlása, ami az alábbi előnyöket biztosítja:

STARTER 1 - Ára:10€, melynek megvásárlásával VIP ügyfélként 1 évig 40% árkedvezményben részesülhet. (A kezdőcsomag tartalmazza az összes jelenleg hozzáférhető krém- és alapozó-tesztert.)

STARTER 2- Ára:27€, melynek megvásárlásával korlátlan időre Tanácsadó státuszt biztosít és 40% kedvezményt minden termékre. (A kezdőcsomag tartalmazza az összes jelenleg hozzáférhető krém- és alapozó-tesztert, valamint nevesített parfümök mintáit papírdobozban)

STARTER 3 - Ára:40€, melynek megvásárlásával korlátlan időre Tanácsadó státuszt biztosít és 40% kedvezményt minden termékre.(A kezdőcsomag tartalmazza az összes jelenleg hozzáférhető krém- és alapozó-tesztert, valamint nevesített parfümök mintáit, papír tokban, valamint a számozott kollekció mintáit papírdobozban.)

A regisztráció után csak akkor leszel aktív, ha a regisztrációs csomagot kifizetted. (Regisztráció után leadhatod első rendelésed is, így egy postaköltséggel megoldod a STARTER és a termékek szállításának költségét)

Fizetés: Csak online, kártyával tudod kifizetni a rendelt termékek +10€ szállítási költség árát. Utánvételre Magyarországon nincs mód.

Szállítás: A csomag Lengyelországból érkezik, a DPD szállítja ki.
Szállítási idő: a pénz beérkezése után azonnal küldi a cég a csomagot 2-5 nap alatt itt is van Magyarországon.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése