Oldalak

Termékrendelés-regisztráció

Megismerkedtél a L'AMBRE illatszereinek, kozmetikumainak mágikus világával és a napsütötte dél-franciaországi életérzéssel?

Szeretnél a hihetetlen lehetőséggel élni és 40% kedvezményben részesülni a L'AMBRE termékek vásárlásakor?

Regisztrálj VIP ügyfélként!

A regisztráció feltétele- regisztrációs csomag megvásárlása, ami az alábbi előnyöket biztosítja:
STARTER 1 - Ára:10 €, melynek megvásárlásával VIP ügyfélként 1 évig 40% árkedvezményben részesülhetsz. (A kezdőcsomag tartalmazza az összes jelenleg hozzáférhető krém- és alapozó-tesztert.)

Vagy inkább szeretnél a L'AMBRE céggel együttműködve hivatalos Tanácsadóvá válni és megmutatni másoknak is a L'AMBRE termékeit? Dolgoznál velünk hogy élvezhesd a 40%-os kedvezményt + részesülhess a munkatársi bónuszokban és együtt építsd tovább a cég magyarországi üzletét?

Akkor nincs más teendőd, regisztrálj a L'AMBRE cég rendszerébe és ezek a vágyaid rövid időn belül teljesülnek.

A cégünkkel való együttműködés lehetőséget nyújt pénzügyi függetlenség megszerzésére, vagy a családi költségvetés állapotának javítására - minden tanácsadó választhatja az egyéni igények és preferenciák kielégítésére irányuló tevékenységek irányát és mértékét.

Átlátható és partnerségi együttműködési feltételeket kínálunk, a munkavállalók bizalmának megteremtésében, ugyanakkor igyekszünk Ügyfeleink bizalmát megszerezni.

A L'AMBRE kozmetikai és parfümárukkal foglalkozó tanácsadóink biztosak lehetnek abban, hogy biztonságos és exkluzív termékeket, és kiváló minőségű termékek széles választéka miatt minden bizonnyal megfelelnek ügyfeleik elvárásainak.

A regisztráció feltétele: regisztrációs csomag megvásárlása, ami az alábbi előnyöket biztosítja:

STARTER 2- Ára:27 €, melynek megvásárlásával korlátlan időre Tanácsadó státuszt biztosít és 40% kedvezményt minden termékre. (A kezdőcsomag tartalmazza az összes jelenleg hozzáférhető krém- és alapozó-tesztert, valamint nevesített parfümök mintáit papírdobozban)

STARTER 3 - Ára:40 €, melynek megvásárlásával korlátlan időre Tanácsadó státuszt biztosít és 40% kedvezményt minden termékre.(A kezdőcsomag tartalmazza az összes jelenleg hozzáférhető krém- és alapozó-tesztert, valamint nevesített parfümök mintáit, papír tokban, valamint a számozott kollekció mintáit papírdobozban.)

A regisztráció után csak akkor leszel aktív, ha a regisztrációs csomagot kifizetted. (Regisztráció után leadhatod első rendelésed is, így egy postaköltséggel megoldod a STARTER és a termékek szállításának költségét)

Fizetés: Csak online, kártyával tudod kifizetni a rendelt termékek +10€ szállítási költség árát. Utánvételre Magyarországon nincs mód.

Szállítás: A csomag Lengyelországból érkezik, a DPD szállítja ki.
Szállítási idő: a pénz beérkezése után azonnal küldi a cég a csomagot 2-3 munkanap alatt itt van Magyarországon.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése