Oldalak

L'AMBRE parfüméria

Az emberi érzések között nincs titokzatosabb, mint a szaglás. A ránk ható illatok skálája olyan széles és különböző, hogy az emberek sokszor nem tudják megmagyarázni, mivel tartja fogva őket egyik vagy másik aroma. Az illat, mely egyszer már hatalmába kerítette az embert, sok évtized múlva is visszahozza az elmúlt érzéseket. Az aromák misztikusságát sem tudományos elemzés, sem költői megfogalmazás nem tudja meghatározni, bár az évszázadok során a tudomány és a költészet igyekeztek megfejteni a titkot.

Minden L'AMBRE parfümöt Franciaországban gyártanak. Minden összetevő növényi eredetű.  A kozmetikai termékek előállításához használt alapanyagok természetes, magas minőségű, környezetbarát összetevők, melyek a bőr szépségét és egészségét biztosítják.

A L'AMBRE parfüm Dél-Franciaországban, Marseille-től 30 km-re, a Technico Flor parfümgyárban készül, melyben a világ divatházainak parfümjei is készülnek és széles körben ismert az egész világon. A környék egyedülálló éghajlatának köszönhetően itt nőnek azok az illatos növények és virágok, amelyek alapját  képezik szinte minden parfümnek.

Ismerkedj meg a L'AMBRE parfümériával, melynek parfümkollekciójában megtalálhatók nők és férfiak milliói által kedvelt aromák és vannak saját márkás illatok is, melyet híres parfümérek alkottak meg, kizárólag a L'AMBRE részére.

 L'AMBRE parfümön miért számok szerepelnek megnevezés helyett?

Az aromák gyártásánál léteznek olyan kifejezések, mint az aroma "gyártója" és "megrendelője". A híres divatházaknak nincs saját parfümgyáruk. Ők, mint az aromák megrendelői lépnek fel, vagyis az ő rendelésükre a parfümgyár megtervezi a leendő aromák kompozícióit (formuláit). A Technico Flor parfümgyár az aroma formulájának tulajdonosa, vagyis magának az aromának (folyadéknak) a gyártásával foglalkozik és joga van annak értékesítésére meghatározott (pl: a  L'AMBRE GROUPE INTERNATIONAL) kereskedelmi hálózaton keresztül - azonos formájú flakonokban és meghatározott számok  alatt - a divatház, vagy az aroma márkanevének megnevezése nélkül.

Ezért, ha megfigyeljük a csomagolást, azon csak a L'AMBRE kereskedelmi márkanév van feltüntetve és az aroma száma. A termékek minősége nagyszerű, soha nem keverhető össze a hamisítványokkal! Az aromák tartóssága megfelel a Francia Parfüm Szövetség normáinak.

Illatainkban az érzéki jegyzetek gyönyörű kombinációi érezhetőek, frissességet, melegséget, szexualitást önkifejezést, eleganciát és vitalitást biztosítva a klasszikusoknak az individualizmussal, modernitással.


A L'AMBRE cég saját illatanyagokat is összeállít. (saját márkás parfümök) Az ilyen jellegű projekteket csak a világ nagy jelentőségű és jó hírű vállalatai engedhetik meg maguknak. Ügyfeleink elvárásainak kielégítése érdekében folyamatosan széles termékválasztékot fejleszt. Partnerünk a Technico Flor , saját laboratóriumaiban kreatív szakemberekkel (parfümérek) dolgoznak ezen a területen, hogy minél változatosabb parfümkínálattal kényeztessük el a L'AMBRE cég hűséges vásárlóit.


 A L'AMBRE minden illata, leginkább a Francia stílus jegyében készül megidézve Provence virágainak és növényeinek egyedi illatvilágát, kombinálva az egzotikus gyümölcsök és virágok, valamint a természetben fellelhető parfüm alapanyagát képező különleges növényeket. Mind, mind olyan fenntartható környezetből, ami biztosítja, hogy a L'AMBRE parfümök egészségre ártalmatlan anyagokból készüljenek, betartva a Francia parfümkészítés technológiáját.

Próbáld ki és győződj meg róla, hogy az aromák minősége és tartóssága minden várakozásodat felülmúlja! Találd meg saját egyéniségedhez illő illatod, mely harmóniát kölcsönözve összefonódik személyiségeddel!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése