Oldalak

ESSENS parfüméria

Az ESSENS márkanév több jelentést és szót foglal magába. Kiejtve, mint az angol "essence", azaz "esszencia" szó, amely az illatok alapja, mint az aromás esszenciák, amelyeket az illatokban érezhetünk. És észrevetted, hogy kihallani: "sense", vagyis "érzék", miközben kiejted a szót, hogy ESSENS? Érzékeinket arra használjuk, hogy észleljék a körülöttünk lévő világot, és legszorosabb szövetségeseink az életünkön keresztül vezetnek minket.

Az ESSENS a lehető legmagasabb minőségű parfümökkel nyerte el a piac tiszteletét és elismerését. A nemzetközi csapat gondosan válogatta ki a legalkalmasabb illatokat a világ vezető parfüm esszenciái közül.

Az ESSENS parfümöket a legmagasabb minőségre törekedve állítják elő. Minden parfümtermék az 20% illatesszenciát (aromaolajat) tartalmaz, melynek előállítója a SELUZ parfümgyár, amely a sajátmárkás termékek egyik első gyártója Törökországban.

Az aromás esszenciák ilyen koncentrációja biztosítja az aromák tartósságát és gazdagságát, és az esszenciális parfümöket az elit parfümök kategóriájába sorolja.

Az ESSENS női és férfi parfümök 15 és 50 ml-es, számozott palackokban kerülnek értékesítésre, de minden illat összhangban van a népszerű márkanévvel, amit az illatlistánkban láthatsz.

Az ESSENS parfümön miért számok szerepelnek megnevezés helyett?


Az aromák gyártásánál léteznek olyan kifejezések, mint az aroma "gyártója" és "megrendelője". A híres divatházaknak nincs saját parfümgyáruk. Ők, mint az aromák megrendelői lépnek fel, vagyis az ő rendelésükre a parfümgyár megtervezi a leendő aromák kompozícióit (formuláit). Az ESSENS parfümök esetében a SELUZ parfümgyár az aroma formulájának tulajdonosa, vagyis magának az aromának (folyadéknak) a gyártásával foglalkozik és joga van annak értékesítésére meghatározott (pl: az  ESSENS ) kereskedelmi hálózaton keresztül - azonos formájú flakonokban és meghatározott számok  alatt - a divatház, vagy az aroma márkanevének megnevezése nélkül.

Ezért, ha megfigyeljük a csomagolást, azon csak az ESSENS kereskedelmi márkanév van feltüntetve és a dobozon látható az aroma száma. A termékek minősége nagyszerű, soha nem keverhető össze a hamisítványokkal! Az aromák tartóssága megfelel a Európai Parfüm Szövetség normáinak.


Hogyan válasszuk ki a megfelelő parfümöt?

Leginkább a személyes vélemény az ami számít, hiszen mindenkinek más az ízlése, mások az érzései.
Az ESSENS parfümök kiválasztásában segítenek a parfüm teszterek.

Választhatunk illatot illatcsalád, vagy illatlista szerint, melyek a „nevesített” illatokat tartalmazzák.

Nyilvánvalóan minden élethelyzet más típusú illatot, más jellegű intenzitást igényel. Az iskolába, vagy a munkahelyünkre könnyedebb illatot választunk, amely nem ingerli környezetünket, míg az esti szórakozáshoz  nehezebb, lefegyverző illat dukál. 

Minden illat minden emberen másképp illatozik. Az ESSENS parfümöknél is az illatpiramis alapján különböztetjük meg az illatjegyeket.

- FEJILLAT - NE DÖNTS ELSŐRE! A fejillat a legillóbb alkotók csoportja, szerepük a figyelemfelkeltés, döntő benyomás keltése, hatásuk gyakran csak néhány percre elegendő.

- SZÍVILLAT - SZÍVEDIG ÉR, SZÍVEDHEZ SZÓL! A szívillat alkotja a parfüm törzsét, ezek a legfontosabb illatok, legalább négy órán keresztül érezhetőek.


- ALAPILLAT - CSAK TE ÉS AZ ILLAT, A TÖKÉLETES PÁROS! Az alapillat tulajdonképpen a parfüm fixálóanyagainak összessége, egy napig is érezhető, szerepe egységben tartani az illatkompozíciót, nevezik mélységi vagy hátsó illatnak is.

A parfümkészítők nem csak összekeverik az alkotóelemeket, hanem gondos tervezéssel oly módon alkotják meg a kompozíciókat, hogy a legjobban érvényesüljenek mindhárom fázisban. A parfümművészet lényege is egyben, hiszen az illat a bőrön, az érzés vele kapcsolatban ettől lesz olyan, amit szeretni fogsz!

Minden parfümünk leírásában megtalálhatóak az illatra jellemző illatjegyek, amelyek már önmagában is segítségedre lesznek/vannak parfümválasztásnál. Ha átnézted a parfümkínálatot, tanulmányoztad az illattípusokat és az illatlistát, akkor próbáld ki az illat tesztereket és dönts ízlésed szerint. Reméljük, hogy olyan örömmel fogod az ESSENS illatokat viselni, mint mi, akik már évek óta használjuk és kedveljük.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése