Oldalak

Pirosító

Elérkeztünk az arcpirosító felviteléhez, ugyanis az alapozás, púderezés és a smink felvitele után érdemes egy kis színt vinni arcunkra, ezzel is"megkoronázva" sminkünket.

Arcpirosítót sokféle árnyalatban és formában kaphatunk. A krém, a por vagy a rúzs formájú pirosítók használata nem nehéz, csupán arcunk formájához kell igazodnunk, hogy a megfelelő részekre vigyük fel a festéket. A rúzs formájú pirosító felvitele magától értetődő; a krémes változathoz általában egy kis szivacsot ajándékoznak. Az arcpirosító port legkönnyebben egy széles fejű ecset segítségével használhatjuk; talán ez utóbbinak a használata a legegyszerűbb.

Noha az alapozó, a korrektor és a púder már elfedték bőrünk apró szépséghibáit, az arcpirosító vizuálisan formálja arcunkat, még tökéletesebbé teszi a sminket. A modern arcpirosítók tökéletesen illeszkednek a bőrhöz, tartós színt biztosítanak, és bársonyos kinézetet kölcsönöznek. A barnás, rózsaszínes, vöröses, korall árnyalatok közül mindenki kiválaszthatja egyéniségének leginkább megfelelő színt. 

Az arcpirosító használatakor is vegyük figyelembe arcunk formáját!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése