Oldalak

Az Oriflame-ről

Az Oriflame a világ egyik vezető szépségcége. A vállalatot Svédországban egy testvérpár Jonas és Robert af Jochnick  és egy barátjuk Bengt Hellsten alapította 1967-ben. Szerettek volna az embereknek lehetőséget biztosítani a jó bőrápoláshoz és olyan vonzó kozmetikumokat készíteni, amiket a világ természeti szépsége inspirál.


Ahelyett, hogy egy olyan üzletláncba fektetnének, amely időt és költséget jelentett volna, úgy döntöttek, hogy kiskereskedelmi tevékenységüket egyenesen a svéd fogyasztók otthonaiba viszik.
Az országban olyan embereket kerestek, akiknek volt vállalkozói ambíciója és szerettek volna egy forradalmian új  üzleti tevékenység részévé lenni és pénzt keresni a természetes bőrápolásból. Ezek az emberek (későbbiekben tanácsadók)  a termékeket elosztották otthonaikba  és a potenciális ügyfelek hálózatát látták el (pl. barátok, kollégák és szomszédok).

Az Oriflame mára egy hatalmas, nemzetközi szépségipari céggé vált, amely közvetlen értékesítési rendszeren keresztül, a világ több mint 60 országában értékesíti termékeit.

Az Oriflame a legnagyobb európai közvetlen értékesítési szépségvállalat lett:
-2 milliárd euró az éves forgalma.
-3,6 millió tanácsadó  és 7900  alkalmazott
- Globális Kutatási és Fejlesztési Központ, több mint 100 tudós Dublinban (Írország) és Stockholmban (Svédország)
- 5 saját termelési egység  Svédországban, Lengyelországban, Kínában, Oroszországban és Indiában
- Több mint 64 millió katalógus 35 nyelven
- 65 országban van jelen
- Mintegy 1000 kiváló minőségű szerves termékét (kozmetikumok, bőrápolás, krémek, illatszerek, wellness termékek) kínálja nőknek, férfiaknak és gyermekeknek
- Valamint egyedülálló lehetőséget kínál értékesítési csapatunkhoz való
csatlakozásra  és saját vállalkozás megkezdésére.

Az Oriflame tiszteletben tartja a természetet és igyekszik természetes összetevőket használni. Az Oriflame közel 50 évnyi tapasztalattal rendelkezik az innovatív technológiák és szépségápolási termékek fejlesztése és azok gyártása terén.

Globális Kutatási és  Fejlesztési Központjukban több mint 100 kutató dolgozik. A formulák összeállítása során ötvözik a kiváló minőségű, természetes  hatóanyagokat és a legmodernebb tudományos technológiákat. Munkájuk során folyamatosan arra törekednek, hogy minél hatékonyabb és innovatívabb termékeket fejlesszenek ki, melyek minden vásárlói igényt kielégítenek és a legmodernebb megoldásokat képviselik.

Az évek során 30 újító szabadalmat nyújtottunk be különböző területeken,  például a bőrtónus javítása, a bőrfeszesítés, a cellulit elleni kezelések,  a hidratálás, a bőröregedés jeleinek csökkentése és a bőrhámlasztás terén.

A bőrápolási termékek megalkotása a stockholmi Bőrkutatási Intézetben kezdődik el, ahol egyedülálló és sok esetben szabadalommal védett technológiákat dolgoznak ki. Ezeket a technológiákat a dublini Termékfejlesztési Központban építik bele egy adott új termék kozmetikai formulájába, amely vagy egy már meglévő Oriflame termékcsalád új tagja lesz, vagy egy új termékcsaládot alapoz meg.

Az Oriflame-nél elkötelezettek olyan felelősségteljes termékek előállítása iránt, amelyek nagyobb biztonságot nyújtanak ügyfeleik életében. A természetben való inspiráció és a környezet tiszteletben tartása kulcsfontosságú az Oriflame filozófiájának szempontjából. Folyamatosan arra törekszik, hogy termékeik, a termelési folyamataik és csomagolásuk etikusabb, fenntarthatóbb és biztonságosabb legyen életciklusuk során.  Olyan termékeket gyártanak, amelyektől az emberek egészségesek és gyönyörűek maradnak, és hogy a természetes világunkat a lehető legjobban megőrizhessük.

Az Oriflame továbbra is folyamatosan figyelemmel kíséri a környezetvédelmi kérdésekkel kapcsolatos tudományos jelentéseket, hogy naprakészek maradjanak és tájékoztatást kapjanak. Az összetevők holisztikus megértésén keresztül pontos beszámolókat készíthet vásárlóik számára.


Az Oriflame elképzelése, hogy termékeiken keresztül hozzák meg a szépséget és a jólétet milliói számára. "Szeretnénk segíteni az embereknek elérni céljaikat. Munkatársainkon, Szépségtanácsadóinkon, beszállítóinkon és ügyfeleinken keresztül sok embert segíthetünk abban, hogy sikeres lehessen a világ minden táján."

 Kitüntették az Oriflame cégtulajdonosait


Jonas és Robert af Jochnik, az Oriflame tulajdonosai megkapták a Svéd Királyi Hazafias Egyesület által odaítélt Üzleti Érmet.  Az érmet a Svéd üzleti és kereskedelmi élet meghatározó alakjainak ítélik oda, akik vállalkozásaikkal kiemelkedő eredményeket  érnek el. Büszkék vagyunk, hogy ilyen fantasztikus cégénél dolgozhatunk!

Forrás: news.cision.comNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése