Oldalak

A L'AMBRE márkáról

A L'AMBRE® kínálatában a legkiválóbb illatszerek és kozmetikumok találhatók, 
amelyek a francia stílust és eleganciát képviselik.

A környezetbarát termelési létesítmények és a legmodernebb laboratóriumok, valamint a vezető kutatóközpontokkal való együttműködésnek köszönhetően teljes mértékben kontrolláljuk termékeink előállításának folyamatát. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleinknek minőséget kínáljunk, amelyre büszkék lehetünk, és amelyet mi magunk is nagy élvezettel használunk hisz elkötelezett rajongói vagyunk a kiemelkedő minőségű termékeknek.

Illatszereink készítésekor hűek vagyunk a Francia hagyományhoz és együttműködünk a csúcsminőségű francia parfümöket gyártó Technico Flor parfümgyárral. A L'AMBRE® saját illatait Iren Farmashidi és Bertrand Duchafor világhírű parfümérek "komponálják" meg.

Azért, hogy magas színvonalú termékeket biztosítsunk ügyfeleinknek, kizárólag bizonyítottan egészségre ártalmatlan, ellenőrzött területről származó alapanyagokat használunk és ezek felkutatásáért a világ legtávolabbi sarkába is elmegyünk.


Szerénytelenség nélkül állíthatjuk, hogy a világ minden tájáról érkező nyersanyagokkal és a legjobb franciaországi laboratóriumokkal folytatott együttműködésnek köszönhetően ügyfeleinknek a legjobb minőségű parfümöket és kozmetikumokat kínáljuk, amit csak a világ vezető kozmetikai márkáival lehet összehasonlítani.


A L'AMBRE GROUPE INTERNATIONAL cég 1999 óta működik a parfüm- és kozmetikai termékek piacán.

A cég alapítója és a márka tulajdonosa Peter Mongird, aki Európában elsőként kezdte el hálózatos rendszerben Francia parfümök értékesítését és akinek története több ezer embert megihletett szerte
a világon. (történetéről itt olvashatsz)

A LAMBRE® társaság termékei gyártásakor a fő hangsúlyt a minőségre helyezi. Figyelembe véve azt a tényt, hogy Franciaország "divatdiktátor" a parfüm és a kozmetikum területen is, ezért szerződést kötött közvetlenül a legjobb francia parfüm és kozmetikai gyárakkal.

A L'AMBRE® parfüm Dél-Franciaországban, Marseille-től 30 km-re, a Technico Flor parfümgyárban készül, melyben a világ divatházainak parfümjei is készülnek és széles körben ismert az egész világon.


A cégnek nagyon fontos, hogy a L'AMBRE® márka termékeinek teljes gyártási folyamatát szakemberek felügyeljék.

A cég mindig is különös figyelmet fordított a végtermék csomagolására, ezért megbízható Cseh, Olasz, Német, Angol és Lengyel gyártóktól rendel, parfümös üvegeket, kozmetikai tároló eszközöket és kartonokat a csomagoláshoz.


A Lambre folyamatosan bővíti a már széles termékválasztékot, hogy megfeleljen ügyfeleink elvárásainak. Bízunk benne, hogy a vásárlók minden minőségi elvárása teljesül, amely a természetes összetevőkkel, - elsősorban a növényi eredettel- kapcsolatos és nem csak ígéret marad, hanem a LAMBRE® márka minden igényüket kielégíti.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése