Oldalak

Farmasi termékek

Miért a Farmasi termékeit használd? 

A Farmasi termékek magas minőségét a gyógynövényes, természetes (natúr) összetevők magas minősége jellemzi. Készítményeikben nem találhatóak bőregyensúlyt károsító összetevők, egyedülálló összetételeik természetes hatóanyagok. A kozmetikumok a hagyományos növényi hatóanyagok és a legmodernebb tudományosan bizonyított biotechnológiai növényi hatóanyagok egyedülálló kombinációi. A kozmetikumok a hagyományos növényi hatóanyagok és a legmodernebb tudományosan bizonyított biotechnológiai növényi hatóanyagok egyedülálló kombinációi. 

 Készítményeikben nem találhatóak bőregyensúlyt károsító összetevők, egyedülálló összetételeik természetes hatóanyagkozmetikumok.

- minden termék bőrgyógyászatilag tesztelt,
- minden termék fejlesztése a FARMASI laboratóriumaiban történik,
- az összes gyártási folyamat megfelel a GMP szabványainak,
- a termékekhez nem használnak védett és veszélyeztetett növényeket,
- a SkinTrends termékek az ECOCERT vállalat természetes ökológiai összetevőit tartalmazza.


💯%-ban biztos lehetsz afelől, hogy a termékek nem tartalmaznak:
- parabéneket,
- triklozánt, nikkelt és nehézfémeket,
- foszfátokat, formaldehidet és ftalátokat,
- etil-alkoholt,
- SLS-t,
- genetikailag módosított GMO összetevőket
- mesterséges hidratáló anyagokat
- állati eredetű összetevőket,
- a ROLL-ON termékek alumíniumot,

Makeup

A Farmasi makeup termékei a modern natúrkozmetikát képviselik. A farmasi makeup termékek nagyon jól pigmentáltak, érzékeny bőrűek is használhatják, mert nincs bennük semmilyen káros anyag. A kozmetikumok a hagyományos növényi hatóanyagok és a legmodernebb tudományosan bizonyított biotechnológiai növényi hatóanyagok egyedülálló kombinációi. Készítményeikben nem találhatóak bőregyensúlyt károsító összetevők, egyedülálló összetételeik természetes hatóanyagkozmetikumok.

Amit felkenünk a bőrünkre, jótékony és 100%-osan beépül a bőr szerkezetébe. Készítményeik főként gyógyszerészi tisztaságú hatóanyagok és biogazdálkodásokból származó alapanyagok felhasználásával készülnek. Emellett figyelemmel vannak a nyersanyagok etikus származásból való beszerzésére. Minden egyes receptjüket tudatosan és szeretettel alkotják.


Arc, test, haj,  baba ápoló termékekAz arc, a test és a haj ápolása során rengeteg olyan felesleges méreganyag kerülhet a bőrünkre, ami terheli szervezetünket. Fontos, hogy olyan természetes arc és testápoló szereket használjunk, melyek vegyszer mentesek. Bőrünk  meghálálja majd a törődést.


A Farmasi csak egészségre ártalmatlan, gyógyszerészi tisztaságú hatóanyagok és biogazdálkodásokból származó alapanyagok felhasználásával készült arc, test és hajápolási, valamint baba ápoló kozmetikai termékeket gyárt. Emellett figyelemmel vannak a nyersanyagok etikus származásból való beszerzésére. Minden egyes receptjüket tudatosan és szeretettel alkotják.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése